fbpx

Lamborghini Centenario Roadster

1 мин.

Тази магия на четири колела наречена Lamborghini Centenario, отличаваща се с божествена красота и абсурдна цена, е автомобил създаден като манифест по повод на 100 годишния юбилей на създателя на тази изключителна марка – Feruccio Lamborhini.

Братчето на този юбилеен модел – Lamborghini Centenario Roadster беше създаден по същата причина и споделя същото ДНК – карбоново тяло, 770 конски сили, V 12 двигател, ускорение до 100 под 3 секунди (до 300 за 23 сек.) и максимална скорост ограничена до 350 км/ч.

След тази кратка характеристика на италианския бик с отворен покрив и прекрасен дизайн, няма да е изненада ако кажем, че единствените 40 бройки от първата версия на Centenarios са купени почти веднага, а единствените 20 бройки от новия Centenario Roadsters, които тепърва предстои да бъдат произведени, също ще се изчерпат на мига.

Е, няма нищо лошо да си помечтаете…

Купете си я от тук за $2.25 милиона

Христо Стоянов

Христо Стоянов е сновател съм на Lifehack Media Group Ltd, в чието портфолио влизат онлайн медията за бизнес, маркетинг, лидерство, психология и продуктивност lifehack.bg, kingsman.bg и клубът с най-полезното съдържание на български MasterHack.

Абонирай се
Нотификация за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments