fbpx

Мисия и ценности

line

kingsman.bg, има за цел да съхрани, развива и поддържа ценностите на младите хора в България.

Kingsman.bg е медията на тези, които се разбунтуваха срещу ерата на екзестенциалната мисловна безтегловност. Това е място за всеки, който е недоволен от доминацията на публичния статус за сметка на истинските ценности и умения, които ни правеха свободни и независими. Това е сайт за тези от вас, които ценят традициите и искат да живеят по-осъзнато, а не автоматично.

Амбицията ни в дългосрочен план е тази инициатива да прерасне в авторитетна онлайн платформа с високо обществено влияние, която да отразява важните и ценни неща, не само за подрастващото поколение, но и за всеки, който иска да запази и развива у себе си качества като достойнство, доблест, чест, семеен дух и ценности.

Мисията ни е:

Да припомним и разпространяваме значението на доблестта, честността, семейството, мъжеството – нещата, на които се възхищавахме и с носталгия си спомняме от миналото. Стратегията ни включва изграждането на сайта kingsman.bg, в който ще създаваме авторски материали на български по темите свързани с нашата мисия и ценности.