Мисия и ценности

Мисия и ценности

line

Фондация „Развитие и ценности„, чиято собственост е kingsman.bg, има за цел да съхрани, развива и поддържа ценностите на младите хора в България.

Амбицията ни в дългосрочен план е тази инициатива да прерасне в авторитетна онлайн платформа с високо обществено влияние, която да отразява важните и ценни неща, не само за подрастващото поколение, но и за всеки, който иска да запази и развива у себе си качества като достойнство, доблест, чест, семеен дух и ценности.

Мисията ни е:

Да припомним и разпространяваме значението на доблестта, честността, семейството, мъжеството – нещата, на които се възхищавахме и с носталгия си спомняме от миналото. Стратегията ни включва изграждането на сайта kingsman.bg, в който ще създаваме авторски материали на български по темите свързани с нашата мисия и ценности.

С екипа ни планираме да достигнем до групи от хора от най-различни сфери.

Фондация „Развитие и ценности“ извършва дейности и в областта на публицистиката, включвайки създаването, публикуването и промотирането на авторски материали под формата на текст, снимки и видео в рамките на kingsman.bg и свързаните с него профили в социалните мрежи. Ние осъзнаваме необходимостта от осъвременяване на обучителните подходи и по тази причина използваме технологиите в полза на обществото.